Poslanstvo in vizija

POSLANSTVO

Umetnost pravega nasveta

OMEGA consult je na naročnika orientirano podjetje, ki deluje na področju raziskovalne in svetovalne dejavnosti ter izdelave informacijskih sistemov. V podjetju smo združeni strokovnjaki najrazličnejših izobrazbenih struktur, od cestogradnje, gradbeništva, prometnega planiranija, ekonomike, okolja, informatike do statistike.  Naš pristop je posledično celovit, saj zajema celoten proces upravljanja infrastrukture, obenem pa usmerjen v reševanje konkretnih problemov naročnika.

VIZIJA

Naša vizija je podjetje, ki s svojim multidisciplinarnim in specifičnim strokovnim znanjem uspešno obvladuje izzive sedanjosti in prihodnosti ter s tem dosega in presega pričakovanja naših naročnikov. S svojo vizijo ne ostajamo znotraj Slovenije niti takrat, ko nudimo svoje znanje, niti takrat, ko ga iščemo in izpopolnjujemo.

VREDNOTE 

Partnerstvo in zaupanje

V podjetju OMEGA consult gradimo transparentne in odprte medsebojne odnose, tako med sodelavci kot tudi z našimi strankami. Zaupamo v vsakega posameznika, smo odprti do drugačnih mnenj in predlogov ter jim znamo prisluhniti.

Inovativnost in učinkovitost

Verjamemo, da je edina prava pot k doseganju vrhunskih rezultatov in zadovoljstva naročnikov, nenehno spodbujanje inovativnosti in produktivnosti med zaposlenimi. Ker v podjetju združujemo sodelavce iz različnih strokovnih področjih, spodbujamo različne poglede, principe in ideje in sooblikujemo svobodomiselne, kritične in usvarjalne posameznike.

Odgovornost in gospodarnost 

Ker smo naravnani k rezultatom, sodelujemo pri postavljanju in realizaciji visokih ciljev ter neprestano iščemo nove poslovne priložnosti.  Smo vestni, natančni in vedno pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje postopke in obveznosti.