Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj

Več o piškotkih uporabljenih na tej strani...

 
Umetnost pravega nasveta
  English  
 
 
DomovPodjetjeNaša tržiščaProduktiReferenceČlanki in referatiPovezaveNovice ARTEMIS
 
 

NAROČNIKI

S svojimi storitvami in rešitvami prvenstveno sodelujemo pri projektih, ki so povezani s problemi upravljanja prometne in ostale javne infrastrukture.

Naši glavni naročniki iz Slovenije so:

  • Ministrstvo za infrastrukturo in prostor, Direkcija RS za ceste – DRSC,
  • Družba za avtoceste v RS – DARS,
  • Regionalna razvojna agencija LUR,
  • mestne in ostale občine v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Velenje,..),
  • Ministrstvo za zdravje,
  • Ministrstvo za pravosodje in javno upravo,
  • Ministrstvo za obrambo itd.;

Naši pomembni naročniki in strateški partnerji iz tujine pa so:

  • Direkcija za izgradnju autoputeva u Crnoj Gori,
  • Glavni grad Podgorica,
  • evropske svetovalne in inženirske organizacije (ECORYS Nederland BV, SWOV Institute for Road Safety, Dorsch Consult, WS Atkins, Holland Railconsult, Regional Consulting, FTI Consulting, Austroconsult, Kolprojekt, Tractabel Development Engineering, FINNRA, Regione del Veneto-Unita Complessa Logistica itd.);

MEDNARODNO SODELOVANJE

OMEGA consult se vse bolj uveljavlja tudi v mednarodnih projektih. Ena od najpomembnejših sta projekta AlpCheck in ARTEMIS.

V projektu AlpCheck sodeluje 13 partnerjev iz 4 držav članic EU z območja Alp: Avstrija, Nemčija, Italija in Slovenija. V konzorcij projekta AlpCheck1 je bila, poleg Univerze v Mariboru, Fakultete za gradbeništvo, na podlagi strokovnega znanja na področju prometa in transporta, kot predstavnik Slovenije, vključena tudi OMEGA consult. Projekt, ki se je začel leta 2006 in končal junija 2008, je nastal v sklopu programa Interreg IIIB – Alpine Space kot strateški projekt za mobilnost na območju Alp. Sodelovanje pri aktivnostih v projektu AlpCheck2 OMEGA consult prek Direkcije RS za ceste. Glavni cilj projekta je vzpostavitev informacijskega sistema, ki na podlagi že obstoječih podatkovnih virov združuje in zagotavlja primerljivost informacij o dejanskem stanju na alpskem prometnem omrežju.

Projekt ARTEMIS (Advanced Rational Transport Evaluator and Multimodal Information System) sofinancira Evropska komisija v sklopu Programa Marco POLO. Cilj projekta, v katerem sodelujejo partnerji iz Italije, Francije, Slovenije in Španije je vzpostaviti informacijsko platformo za podporo odločevalcem iz transportnega in logističnega sektorja z namenom uporabe učinkovitejše in cenejše modalne porazdelitve.

 
 
 
NAŠA TRŽIŠČA
Mobilnost
Prometno planiranje
Ekonomika prometa
Investicijska dokumentacija
Vsa naša tržišča...
PRODUKTI
VIPOS
Centralni Register Vozil
Video Nadzor
Vremenske Postaje na Slovenskih Cestah
OPCOST
OBVEŠČAMO VAS