Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj

Več o piškotkih uporabljenih na tej strani...

 
Umetnost pravega nasveta
  English  
 
 
DomovPodjetjeNaša tržiščaProduktiReferenceČlanki in referatiPovezaveNovice ARTEMIS
 
 

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Zavedanje in udejanjanje pomena družbene odgovornosti je stalnica strateškega vodenja in poslovanja podjetja OMEGA consult.

ZAPOSLENI

Uspešnost podjetja temelji na znanju, ustvarjalnosti in motiviranosti zaposlenih, ki skozi priprave in izdelave projektov, raziskav in študij nadgrajujemo svoj osebnostni in strokovni razvoj ter pomembno prispevamo tudi k razvoju stroke izven podjetja. Čeprav je med 25 zaposlenimi več kot 80% strokovnjakov z najmanj univerzitetno izobrazbo, kar podjetje uvršča med vodilna tovrstna podjetja v državi, je sistematična skrb za nadaljnje izobraževanje in usposabljanje eno od strateških vodil vodstva podjetja.

VARSTVO OKOLJA IN TRAJNOSTNI RAZVOJ

Odgovornost do okolja in naslednjih generacij nas zavezuje, da tako pri notranjem poslovanju podjetja kot tudi pri izdelavi okoljskih in prostorskih študij v svoje poslovne odločitve vključujemo okolju prijazne in trajnostno naravnane rešitve.

SPONZORSTVO

Z donatorskimi in sponzorskimi akcijami OMEGA consult podpira tiste posameznike, organizacije, društva in dogodke, ki s svojimi dejanji vsebinsko promovirajo etične vrednote multikulturne družbe.

 
 
 
NAŠA TRŽIŠČA
Mobilnost
Prometno planiranje
Ekonomika prometa
Investicijska dokumentacija
Vsa naša tržišča...
PRODUKTI
VIPOS
Centralni Register Vozil
Video Nadzor
Vremenske Postaje na Slovenskih Cestah
OPCOST
OBVEŠČAMO VAS