Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Sprejmi in nadaljuj

Več o piškotkih uporabljenih na tej strani...

 
Umetnost pravega nasveta
  English  
 
 
DomovPodjetjeNaša tržiščaProduktiReferenceČlanki in referatiPovezaveNovice ARTEMIS
 
 
Alpine Mobility Check – Step 2 (AlpCheck2)
Datum: 25.11.2012

Julija 2012 se je uradno zaključil mednarodni projekt v okviru programa Območje Alp, ki je potekal od septembra 2009: AlpCheck2. V projekt je bilo vključenih 9 partnerjev iz Avstrije, Francije, Nemčije, Italije in Slovenije. Slovenski partner v projektu je bila Direkcija Republike Slovenije za ceste, izvajalec del pa podjetje OMEGA consult, d.o.o., ki je na javnem razpisu pridobilo nalogo.

V okviru projekta je bil izdelan celosten in uporabnikom prijazen transportni sistem za podporo odločanju: TDSS. TDSS zajema napredne prometne in okoljske simulacijske modele, ki za obstoječe stanje in stanje po več predvidenih scenarijih omogočajo podatke o prometnih tokovih in njihovem vplivu na okolje na cestnih odsekih alpskega območja.

OMEGA consult, d.o.o. je v okviru projekta izvajala aktivnosti v okviru naslednjih delovnih paketov: WP4-transportni sistem za podporo odločanju: priprava prometnega modela za področje Alp, simulacija bodočih scenarijev ponudbe in povpraševanja in pridobitev podatkov ter WP5-ocena vplivov na okolje: pridobitev in priprava podatkov ter sodelovanje pri implementaciji modela za oceno vplivov na okolje.

Stran 1 od 8
 
 
 
NAŠA TRŽIŠČA
Mobilnost
Prometno planiranje
Ekonomika prometa
Investicijska dokumentacija
Vsa naša tržišča...
PRODUKTI
VIPOS
Centralni Register Vozil
Video Nadzor
Vremenske Postaje na Slovenskih Cestah
OPCOST
OBVEŠČAMO VAS